Paardenmelk

Paardenmelk, het klinkt zo vreemd en is tegelijk zo natuurlijk.
De Russische steppevolkeren gebruiken het al sinds de oudheid ter versterking van het gehele lichaam en als middel tegen vele ziekten en kwaaltjes. De laatste decennia is dit paardenmiddel ook in Duitsland, Oostenrijk en Nederland een veel gebruikt natuurproduct.

Sinds 1996 bieden wij u hier de mogelijkheid aan om de werking te ervaren van dit unieke product :

  • Stofwisselingsproblemen en de gevolgen daarvan
  • Darmproblemen, diarree, reiniging van de darmen & darmflora herstellen.
  • Maagproblemen
  • Huidproblemen
  • Aandoeningen die te maken hebben met het bloed : o.a. hoge bloeddruk, hartinfarct, een te hoog cholesterolgehalte.
  • Ontlasten van de lever zodat deze kan herstellen.
  • Weerstand en energie verhogen : sportlui, senioren, jongeren en baby’s.
  • Het lichaam ondersteunen bij een chemokuur.
  • Allergieën
  • Iedereen die zich bewust is van het belang van gezonde en natuurlijke voeding en die gezondheidsproblemen wil voorkomen.
paard-melken

Natuurlijk vraagt u zich af hoe het mogelijk is dat één product zoveel verschillende problemen aanpakt. Omdat de oorzaak van deze problemen vaak terug te leiden is naar een verstoorde darmflora en een gebrek aan weerstand, en dààr doet paardenmelk iets aan.

Joly's paardenmelk

Paardenmelk stimuleert de groei van goede bacteriën in onze darmflora. Deze stimulans zorgt voor de verdringing van de slechte bacteriën. Deze slechte bacteriën produceren gifstoffen die de darmwand irriteren en in het bloed kunnen opgenomen worden en zijn daardoor de oorzaak van vele ziekten.

Een geprikkelde darmwand kan zich uiten in de vorm van diarree of een spastische darm. De gifstoffen kunnen de darm ook gedeeltelijk stilleggen met obstipatie tot gevolg. Bij een verstoorde vertering heeft men vaak last van darmrommelingen, gasvorming, een opgezette buik, verhoogde maagzuurproductie en misselijkheid.

Gifstoffen door bacteriën worden via de darmwand opgenomen in het bloed. Dit kan leiden tot moeheid, hoofdpijn en belasting van de lever, uit zich in de vorm van eczeem of via de longen  in astma, bronchitis.

Een verkeerde samenstelling van de darmflora veroorzaakt tekorten van mineralen en vitaminen, in het bijzonder vitamine K en de vitaminen uit de B-groep. Er treedt een afweerzwakte op met als gevolg een vergrote ontstekingsgevoeligheid, vatbaarheid voor infecties en zodoende een verhoogde kans op het krijgen van kanker.

Paardenmelk is door zijn weerstand verhogend en versterkend effect een prima middel ter ondersteuning bij nagenoeg alle ziekten en infecties. Het is een zeer gezond en natuurlijk voedingsmiddel dat vele klachten kan verminderen of voorkomen.

Door de samenstelling en de lichte verteerbaarheid van de paardenmelk is het zeer geschikt voor mensen die een chemokuur ondergaan. Het versterkt het lichaam en zorgt ervoor dat de kuur beter wordt verdragen.

Paardenmelk lijkt door zijn samenstelling verbazend veel op menselijke moedermelk. Het beval veel energie, ijzer, zink, enzymen, vitaminen A, B, B2, B6, B12, E en in hoge mate C, lactoferrine, mineralen en sporenelementen. Het eiwit bestaat voor bijna de helft uit albumine/globuline wat de melk licht verteerbaar maakt. Het vetpercentage is laag en grotendeels meervoudig onverzadigd.

Na het machinaal melken wordt de melk onmiddellijk gekoeld en dezelfde dag ingevroren in bakjes van een kwart liter. De melk kan ter plaatse vers of diepgevroren gekocht worden, maar het kan ook diepgevroren in een speciale verpakking opgestuurd worden.

De dagelijkse benodigde hoeveelheid is een kwart liter en moet in de diepvries bewaard worden.

Joly's paardenmelk

Een kuur duurt minstens vier weken als men het voor de gezondheid wil drinken. Als er klachten zijn merkt men meestal in de vierde week verbetering. De kuur moet echter voortgezet worden tot de klachten verdwenen zijn of de verbetering stabiel is. Daarna kan de hoeveelheid langzaam afgebouwd worden. De lengte van de kuur is per persoon verschillend, het hangt af van de hardnekkigheid van de aandoening. Bij chronische ziekten en in individuele gevallen kan soms niet (volledig) gestopt worden.

Onder geen beding mag met de voorgeschreven doktersmedicatie gestopt worden.
Onze paardenmelk is 100 % natuurzuiver en diervriendelijk geproduceerd.
Iedereen die de paardenmelkerij graag wil bezoeken is van harte welkom.

Groepen worden begeleid door een gids van Joly’s Paardenmelkerij.
Alleen op afspraak : tel 015-25.09.61 gsm 0497-58.52.43 info@jolyspaardenmelkerij.be